SELAMAT DATANG KE BLOG PERIBADI SAYA, SILA TINGGALKAN KOMEN DI CHAT ROOM SUPAYA BOLEH SAYA MENINJAU BLOG KALIAN, TERIMA KASIH. Jika ada bahan yang boleh dikongsi bersama sila emelkan kepada saya di monizam2006@yahoo.com. kerjasama tuan puan sangat-sangat dialu-alukan demi masa depan anak-anak kita

Marquee

Cuba dengarkan ayat suci Al Quran

Advertisment

Wednesday, February 3, 2010

National Science & Mathematics Education Workshop
    Antara dokumen yang saya diperolehi
    Banner yang membuktikan saya menghadiri bengkel tersebut
    Sesi Perbincangan bersama panel pembentang kertas kerja
    gula-gula pun ada yang kembar . Diperolehi semasa nak menghilangkan mengantuk.
    Antara tetamu yang menghadiri bengkel ( termasuk seorang blogger yang dah lama berkecimpung dalam era blog)2 februari 2010 - Seramai kira-kira 176 peserta dari berbagai bidang akademik telah menghadiri bengkel sains dan matematik peringkat kebangsaan yang diadakan di INTEKMA Resort and Convention Centre.

Antara yang turut serta adalah di kalangan Guru Cemerlang Sekolah Rendah dan Menengah, Pensyarah IPT, IPG, MARA, PETROSAINS, MOSTI, MOE, MOHE, Persatuan Sains Matematik Malaysia, ASM dan Private School terlibat dalam bengkel 3 hari ini. Bengkel ini bertujuan mendapat input tentang warga Malaysia Yang Berinovatif dan Kreatif serta kekangan dan jalan penyelesaian yang boleh diambil. Bengkel ini dianjurkan oleh Akademi Sains Malaysia , MOSTI, MARA dan PEROSAINS Malaysia. Banyak input yang saya perolehi dalam bengkel yang dijalankan ini.
Negeri Johor telah diwakili oleh saya sendiri dari Batu Pahat, En Yahya Isa dari Segamat, Tn Hj Zakaria Abd Samad dan Pn Fauziah Hanim Bt Ab Majid dari Muar.

No comments: